GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZÖK 

oldalanként
0 Review(s)
8 990 Ft‎

FFP2 (KN95) professzionális szájmaszk (50db)

0 Review(s)
4 850 Ft‎

Az Amorolfin-Teva segít legyőzni a körömgombát! Széles spektrumú gombaölő hatóanyaga a körömlemezbe és a körömágyba hatolva fejti ki hatását. Elég csak heti egyszer használni! Betegtájékoztató

0 Review(s)
3 488 Ft‎

Az Acetocaustin savas hatóanyagú (monoklór-ecetsavat tartalmazó) szemölcs eltávolító orvostechnikai eszköz.

0 Review(s)
3 446 Ft‎

Izületi fájdalom, zúzódások, ficamok, rándulások, derékfájdalom, fagyások, vállmerevség okozta fájdalom enyhítésére.

0 Review(s)
3 290 Ft‎

Az Ideál Teszt bioszenzoros elven működő tesztcsík, kvantitatív vércukormérésre szolgál friss kapilláris, továbbá Li-heparinos vagy EDTA-s vérből. 

0 Review(s)
3 200 Ft‎

Az Accu-Chek Active tesztcsíkok az Accu-Chek Active vércukormérővel történő kvantitatív vércukorméréshez használandók friss kapilláris vérből.

0 Review(s)
2 990 Ft‎

Szelepes FFP3 szájmaszk

0 Review(s)
2 499 Ft‎

A Compeed® hidrokolloid technológiát alkalmaz, melynek zselés rétege felszívja a sebváladékot és nedvességet. Úgy viselkedik, mint egy második bőr, így támogatja a természetes nedves környezet fenntartását.

0 Review(s)
2 490 Ft‎

Szelepes FFP3 szájmaszk

0 Review(s)
2 221 Ft‎

A vér felcseppenthető vagy a tesztcsík a szükséges vérmennyiséget automatikusan felszívja. Külső felcseppentés lehetséges. Friss kapilláris vér, heparinizált vénás vér, vagy artériás vér és újszülött vér használható. A mérések szemmel is ellenőrizhetők. A dobozban kódcsip található, amely a készülékbe helyezve a pontos kalibrációt biztosítja.

0 Review(s)
2 099 Ft‎

A Richtofit az eredeti magyar sport krém, mely generációk óta támogatja a sportos életvitelt. Inspirál, hogy a mozgás öröm legyen!

0 Review(s)
1 990 Ft‎

Perfetto, szelepes szájmaszk

0 Review(s)
1 899 Ft‎

A Flector 140 mg gyógyszeres tapasz diklofenák-epolamin hatóanyagot tartalmazó fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatású készítmény. Az inak, szalagok, izmok és ízületek sérülése (ficam, zúzódás, rándulás, húzódás) következtében fellépő fájdalom és gyulladás helyi kezelésére szolgál.

0 Review(s)
1 750 Ft‎

Nagy ragasztóerejű ragtapasz sebkötöző anyagok rögzítésére. Levegő és vízpára számára átjárható, vízlepergető. Különösen nagy szakítószilárdságú, nehezen szennyeződik.

0 Review(s)
1 399 Ft‎

Bőrbarát ragtapasz sebkötöző anyagok rögzítésére. Túlérzékeny és sérülékeny bőr esetén is alkalmazható.

0 Review(s)
1 290 Ft‎

Az Accu-Chek Softclix lándzsa az Accu-Chek Softclix ujjbegyszúróhoz használható. Más lándzsa károsíthatja az ujjbegyszúró működését, vagy tönkreteheti az ujjbegyszúrót.Az Accu-Chek Softclix ujjbegyszúró csak személyes használatra való! Az első használat előtt figyelmesen olvassa végig az ujjbegyszúró betegtájékoztatóját!

0 Review(s)
1 150 Ft‎

gyorsan, erősen és tartósan tapad, normál érzékenységű bőrre, általánosan használható mindenfajta kötszer és pólya rögzítésére, hordozófelülete speciális szövésű, bőrszínű viszkóz, ragasztóanyaga mikroporózus szerkezetű cinkoxid-kaucsuk, gyorsan tapadó,nagy ragasztóerejű, nagy szakítószilárdságú, vízleperget,  levegő és vízpára számára átjárható, nehezen...

0 Review(s)
999 Ft‎

Biztos és hosszan tartó védelmet nyújt komolyabb igénybevétel esetén is. Rugalmas, vízálló és légáteresztô, erôs tapadóerô. Sportoláshoz is ajánljuk. A könyök és térd felületén is megbízható védelmet nyújt.

0 Review(s)
999 Ft‎

A Hansaplast Tyúkszemtapasz megpuhítja a tyúkszemet szalicilsav aktív hatóanyagának köszönhetően. A tapasz habgyűrűjének a közepén található ez a hatóanyag, amely a tyúkszem körüli bőrsejtek struktúráinak fellazításával fejti ki hatását.

0 Review(s)
999 Ft‎

A Hansaplast Sensitive sebtapasz rendkívül bőrbarát és a kisebb sebek minden típusának lefedésére alkalmas. A kényelmes anyag hipoallergén és rugalmas.A nem ragadó sebpárna védi és körülpárnázza a sebet.

0 Review(s)
990 Ft‎

Többszörhasználható fehér szövet szajmaszk

Mutat 1 - 24 / 34