GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZÖK 

oldalanként
0 Review(s)
4 850 Ft‎

Az Amorolfin-Teva segít legyőzni a körömgombát! Széles spektrumú gombaölő hatóanyaga a körömlemezbe és a körömágyba hatolva fejti ki hatását. Elég csak heti egyszer használni! Betegtájékoztató

0 Review(s)
3 488 Ft‎

Az Acetocaustin savas hatóanyagú (monoklór-ecetsavat tartalmazó) szemölcs eltávolító orvostechnikai eszköz.

0 Review(s)
3 399 Ft‎

Egészségügyi betét méretű speciális betét középsúlyos vizeletvesztésre hármas védelemmel: nagyfokú nedvszívó képesség, egyedi szagmegkötő rendszer és testhezálló formájú DryZone felület a mindennapi diszkrécióért és biztonságért.

0 Review(s)
3 290 Ft‎

Az Ideál Teszt bioszenzoros elven működő tesztcsík, kvantitatív vércukormérésre szolgál friss kapilláris, továbbá Li-heparinos vagy EDTA-s vérből. 

0 Review(s)
3 264 Ft‎

Az Accu-Chek Active tesztcsíkok az Accu-Chek Active vércukormérővel történő kvantitatív vércukorméréshez használandók friss kapilláris vérből.

0 Review(s)
3 199 Ft‎

Az Anaftin® védőfilmet képez az aftákon és egyéb szájsebeken, (pl. fogszabályzó, fogpótlás okozta sérülések és más apró sebek), így enyhítve a fájdalmat. A készítmény hialuronsav és aloe vera tartalma segíti a sérült szövetek természetes gyógyulását.

0 Review(s)
2 499 Ft‎

A Hansaplast Vízhólyagtapasz hidrokolloid gél párnájának köszönhetően megvédi az érintett bőrterületet és csökkenti a fájdalomérzetet. A gél párna, mely optimális környezetet biztosít a sebgyógyuláshoz, kitűnő nedvszívó képességgel rendelkezik, azért hogy a vízhólyagban lévő folyadékot felszívja és egy gél állagú védőréteget biztosítson a tökéletes...

0 Review(s)
2 221 Ft‎

A vér felcseppenthető vagy a tesztcsík a szükséges vérmennyiséget automatikusan felszívja. Külső felcseppentés lehetséges. Friss kapilláris vér, heparinizált vénás vér, vagy artériás vér és újszülött vér használható. A mérések szemmel is ellenőrizhetők. A dobozban kódcsip található, amely a készülékbe helyezve a pontos kalibrációt biztosítja.

0 Review(s)
1 899 Ft‎

A Flector 140 mg gyógyszeres tapasz diklofenák-epolamin hatóanyagot tartalmazó fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatású készítmény. Az inak, szalagok, izmok és ízületek sérülése (ficam, zúzódás, rándulás, húzódás) következtében fellépő fájdalom és gyulladás helyi kezelésére szolgál.

0 Review(s)
1 699 Ft‎

Salvequick Transparent Aloe Vera átlátszó, vízálló műanyag sebtapasz. Átlátszó, vízálló műanyag sebtapasz, mely véd a szennyeződésektől. Aloe Vera-t tartalmaz, mely jól ismert a kedvező tulajdonságairól. 

0 Review(s)
1 199 Ft‎

Megbízhatóan tapad, Párnázott felületével óvja a sebet, Légáteresztő és vízlepergető, Megbízható tapadásának köszönhetően véd a szennyeződésektől

0 Review(s)
1 099 Ft‎

Erôs és hosszan tartó tapadóerô a kötés biztos rögzítésére. Hipoallergén, légáteresztô termékek, melyek nem hagynak ragadós felületet a bôrön eltávolításkor. Akár kézzel is téphetôek.

0 Review(s)
999 Ft‎

Biztos és hosszan tartó védelmet nyújt komolyabb igénybevétel esetén is. Rugalmas, vízálló és légáteresztô, erôs tapadóerô. Sportoláshoz is ajánljuk. A könyök és térd felületén is megbízható védelmet nyújt.

0 Review(s)
999 Ft‎

A Hansaplast Tyúkszemtapasz megpuhítja a tyúkszemet szalicilsav aktív hatóanyagának köszönhetően. A tapasz habgyűrűjének a közepén található ez a hatóanyag, amely a tyúkszem körüli bőrsejtek struktúráinak fellazításával fejti ki hatását.

0 Review(s)
999 Ft‎

A Hansaplast Sensitive sebtapasz rendkívül bőrbarát és a kisebb sebek minden típusának lefedésére alkalmas. A kényelmes anyag hipoallergén és rugalmas.A nem ragadó sebpárna védi és körülpárnázza a sebet.

0 Review(s)
799 Ft‎

Izületi fájdalom, zúzódások, ficamok, rándulások, derékfájdalom, fagyások, vállmerevség okozta fájdalom enyhítésére.

0 Review(s)
699 Ft‎

Megbízhatóan tapad, Párnázott felületével óvja a sebet, Légáteresztő és vízlepergető, Megbízható tapadásának köszönhetően véd a szennyeződésektőlSebtapasz

0 Review(s)
675 Ft‎

Atrauman kenőcstüll hatóanyagmentes, triglicerid alapú kenőcsmasszával átitatott, kis rácssűrűségű poliészter tüll kötszer.A hatóanyag nélküli kenőcsanyag révén indikált a bőrgyógyászatban és a gyógyszerérzékeny betegeknél is. Váladék- és légáteresztő, a sebbe nem ragad.Steril, egyenként csomagolt.

Mutat 1 - 24 / 29