MEGFÁZÁS 

0 Review(s)
2 709 Ft‎

Az Advil Ultra Forte lágy kapszula ibuprofén hatóanyagot tartalmaz.Az ibuprofén az ún. nem-szteroid gyulladásgátlók csoportjába tartozik. Láz-, fájdalomcsillapító és gyulladásgátló hatása van. A lágy kapszula folyékony formában és nagy dózisban tartalmazza az ibuprofén hatóanyagot

0 Review(s)
2 439 Ft‎

Sűrű és viszkózus hiperszekrécióval járó respiratorikus elváltozások kiegészítő kezelése, mint akut bronchitis, krónikus bronchitis és exacerbációi, emphysema pulmonum, mucoviscidosis és bronchiectasia.

0 Review(s)
2 129 Ft‎

Az Izlandi zuzmó köhögés elleni szirup a megfázás következtében kialakult száraz, nem produktív köhögés, torokfájás valamint a dohányzás által kiváltott ingerköhögés kezelésére ajánlott.

0 Review(s)
1 999 Ft‎

A Nurofen lágy rágókapszula készítmény alkalmazása a 7 és 12 év közötti, 20 - 40 kg testúlyú gyermekeknek ajánlott enyhe és közepesen erős fájdalom, például torokfájás, fogfájás, fülfájás, fejfájás, kisebb fájdalmak és ficamok valamint a megfázás és influenza tüneteinek enyhítésére. A Nurofen lágy rágókapszula csökkenti a lázat is.

0 Review(s)
1 639 Ft‎

JutaVit Izlandi zuzmó szirup édesítőszerrel. A légutak egészségéért. Izlandi zuzmó kivonatot, erdei mályva kivonatot és C-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

0 Review(s)
1 517 Ft‎

A Paxirasol 8 mg tabletta a kórosan sűrű nyák- és köpettermeléssel járó heveny és idült légúti megbetegedések kezelésére szolgáló, köptető hatású készítmény.

0 Review(s)
1 495 Ft‎

A Fluimucil JUNIOR acetilcisztein hatóanyagot tartalmazó nyákoldó, köptető hatású készítmény. Az acetilcisztein oldja a légúti megbetegedések esetén képződő sűrű nyákot, elősegíti a légcsőben és légutakban lerakódott nyák kiürítését, így könnyíti a légzést

0 Review(s)
1 091 Ft‎

A hörgők és a tüdő sűrű váladékképződéssel járó heveny és idült betegségeinek kezelésére, nyákoldásra.

Mutat 1 - 8 / 8